Planten Keerbergen

De mooiste planten nabij Keerbergen koopt u bij tuincentrum Thiels! U vindt bij ons een zeer uitgebreide afdeling kamerplanten, tuinplanten, kunstplanten, en waterplanten. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar om u te voorzien van advies over onze planten. 

Tuinplanten kopen nabij Keerbergen

Is het weer tijd om tuinplanten te kopen? Kom dan vooral even langs bij tuincentrum Thiels! Wij helpen u met het Mooie binnen- en buitenplanten koopt u bij tuincentrum Thiels!vinden van de perfecte planten voor in uw tuin. U kunt van voren af aan beginnen door bloembollen en zaden te planten, maar u kunt ook gelijk een volwassen plant kopen. Ons assortiment tuinplanten bestaat uit:

Het is erg belangrijk om de juiste vaste planten uit te kiezen die helemaal aansluiten bij uw smaak. Vaste planten komen namelijk elk jaar weer terug. Een mooie vaste plant is bijvoorbeeld de populaire hortensia. U kunt de vaste planten ieder jaar opnieuw weer combineren met kleurrijke éénjarige plantjes. Rozen zijn ook een mooie aanvulling voor uw tuin. Laat klimrozen bijvoorbeeld omhoog klimmen langs een hek voor een mooi effect!

Voor al uw kamerplanten nabij Keerbergen

Naast tuinplanten hebben we ook het ruimste assortiment kamerplanten nabij Keerbergen. Kamerplanten zijn niet alleen leuk voor het aanzicht van uw woonkamer, ze zijn ook erg nuttig! Kamerplanten zuiveren namelijk de lucht. Ze zorgen voor vocht en zuurstof in een woning. De kunst van het inrichten van uw woonkamer met kamerplanten is om een goed evenwicht te vinden tussen groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten. Samen met uw persoonlijke stijl en voorkeuren, geniet u binnen de kortste tijd van een fijne groene woonomgeving!

Planten voor op kantoor koopt u bij tuincentrum Thiels

Ook voor kantoorplanten bent u bij tuincentrum Thiels nabij Keerbergen aan het goede adres! Niet op elk kantoor werkt iemand die bereid is om zich te ontfermen over de plantjes. Wilt u het kantoor desondanks toch wat opfleuren met wat groen? Overweeg dan om een kunstplant te kopen. Kom snel eens langs en wij helpen u verder!

Tot ziens bij tuincentrum Thiels voor planten en meer!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum. Voor zowel tuin- als kamerplanten kunt u bij ons terecht en daarnaast hebben wij een divers aanbod op het gebied van huis, tuin en dier. Laat u ook eens inspireren door op onze sfeer-afdeling. Dan kunt u de mooiste combinaties maken van woondecoratie en kamerplanten bijvoorbeeld! Of verwen uw huisdier na een bezoek aan onze dierenafdeling. Het kan allemaal, en dat nabij Keerbergen!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021