Kruiden Geel

Bezoek Tuincentrum Thiels voor diverse verse kruiden!

Wilt u koken met verse kruiden in Geel? Breng dan een bezoekje aan tuincentrum Thiels voor een divers aanbod aan zowel kruidenplantjes, als zaden voor een eigen kruidentuintje! Verder kunt u bij ons ook terecht voor een divers aanbod aan gereedschap en kweekartikelen waarmee u uw kruiden uitstekend kunt onderhouden. Daarnaast hebben wij diverse andere benodigdheden voor huis, tuin en dier. Heeft u vragen over bepaalde artikelen, of wilt u meer weten over ons aanbod? Onze deskundige medewerkers helpen u graag!

Zelf uw kruiden verbouwen in Geel

Kruidenzaden bestellen in Geel kan eenvoudig in onze webshop. U bent uiteraard ook van harte welkom in ons tuincentrum, voor het volledige aanbod. U kunt uw tuintje volledig zelf aanleggen met behulp van zaden en andere gereedschappen, maar u kunt ook in ons tuincentrum terecht voor kruidenplantjes. Dan kunt u meteen gebruik maken van de verse kruiden! Qua zaden is het aanbod zeer divers, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

  • basilicum
  • dille
  • peterselie
  • tuinkers

En diverse andere kruiden! Voordat u het weet geniet u iedere maaltijd weer van uw zelf verbouwde kruiden. 

Geen kruidentuin, maar een volledige moestuin?

Wilt u niet alleen kruiden verbouwen, maar ook groente en fruit? Ook dat is mogelijk! Wij hebben namelijk ook fruitbomen, groentezaden en groenteplanten. Uw favoriete groente combineren met heerlijke verse kruiden... Klinkt dat niet fijn? Ook in uw tuin in Geel is dat mogelijk! Voor adviezen en informatie over het onderhoud en de geschikte ligging in de tuin, kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag op weg naar een gezonde moestuin!

Kruiden, gereedschap en meer tuin- & woonaccessoires

Naast alleen de zaadjes en plantjes, vindt u bij ons ook de nodige gereedschappen en accessoires. Van handgereedschap tot aan elektrisch tuingereedschap, alles om uw tuin een succes te maken vindt u in ons assortiment! Uiteraard wil het oog ook wat en daarom hebben wij tevens een uitgebreide sfeer- en decoratie afdeling. Maar ook functionele artikelen kunnen erg stijlvol zijn! Zo hebben wij een divers aanbod aan bloempotten in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Ook tuinmeubelen zijn naast comfortabel en functioneel ook sfeermakers in de tuin. Voor binnen vindt u ook originele sfeer-artikelen, variërend van kaarsjes en vazen tot aan kussens. 

Bezoek tuincentrum Thiels nabij Geel voor al uw tuin wensen!

U bent van harte welkom bij tuincentrum Thiels nabij Geel voor al uw benodigdheden voor huis, tuin en dier. Of u nu gaat voor een moestuin, kruidentuin, of mooie decoratie; u vindt het in ons tuincentrum. Onze medewerkers voorzien u daarnaast graag van de nodige adviezen en informatie. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 015 22 27 52, of door een mail te sturen naar [email protected]. Graag tot ziens bij tuincentrum Thiels!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021