Kerstmarkt Heist op den Berg

Een kerstmarkt bezoeken nabij Heist op den Berg? Kom naar Tuincentrum Thiels voor de mooiste kerstmarkt in de omgeving! Bij ons vindt u alle ingrediënten om er een onvergetelijke Kerst van te maken.

Onze kerstmarkt nabij Heist op den BergGezellige kerstmarkt nabij Heist op den Berg

Rondom de kerstdagen verandert ons tuincentrum altijd in een kleurrijk kerstparadijs. Onze medewerkers doen ieder jaar opnieuw hun uiterste best om u de ultieme kerstervaring te laten beleven. Daar hoort ook het opbouwen van een uitgebreide kerstmarkt bij. Op de kerstmarkt van Tuincentrum Thiels vindt u:

Maak Kerst dit jaar extra bijzonder door uw huis te versieren met onze vrolijke kerstartikelen. We verkopen ook genoeg decoratie om uw huis aan de buitenkant mee te versieren. Heeft u nog specifieke vragen over bijvoorbeeld onze kerstbomen? Kom dan snel langs op onze kerstmarkt. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies. Ook voor cadeau inspiratie is de kerstmarkt van Tuincentrum Thiels in de buurt van Heist op den Berg de ideale plek!

Kerstboom kopen op onze kerstmarkt nabij Heist op den Berg

Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Deze koopt u op de kerstmarkt van Tuincentrum Thiels nabij Heist op den Berg. Met de geur van een echte kerstboom brengt u gelijk dat echte kerstgevoel in huis. Populaire sparren zijn Nordmann, Fijnspar, Blauwspar en Servische spar. Nordmann-sparren zijn iets duurder, maar wel heel populair. Dit komt vooral door de volheid van de bomen en het feit dat ze weinig naalden loslaten. Voor een blauwspar of Servische spar wordt vooral gekozen vanwege de bijzondere blauwe gloed. U koopt op onze kerstmarkt ook nauwelijks van echt te onderscheiden kunstkerstbomen en kunstkerstbomen in vrolijke kleuren, zoals blauw, rood of wit. Sommige kunstkerstbomen zijn al versierd met lichtjes. Een kunstkerstboom bespaart u op de lange termijn een hoop geld en ze hoeven uiteraard niet verzorgd te worden.

Kerst in december en tuinplezier tijdens de rest van het jaar

U kunt bij Tuincentrum Thiels niet alleen terecht voor de leukste kerstmarkt in de omgeving van Heist op den Berg. De rest van het jaar staan we ook voor u klaar! Bij ons koopt u alles wat u nodig heeft voor uw tuin. Op zoek naar een paar prachtige tuinplanten? Bezoek onze afdeling tuinplanten eens en laat u adviseren door onze medewerkers. We verkopen populaire planten als de hortensia en de klimroos. Ook voor bloempotten, plantenbakken, tuindecoratie of gereedschap bent u bij Tuincentrum Thiels aan het juiste adres. Of bezoek onze bloemenwinkel. Met Kerst kunt u hier terecht voor prachtig versierde kerstboeketten. Breng sfeer in huis!

Bezoek de webshop

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021