Ontdek de Magie van Kerst bij Tuincentrum Thiels

Welkom in de warme gloed van de feestdagen bij Tuincentrum Thiels! Wij nodigen u van harte uit om onze betoverende kerstmarkt te verkennen, waar de magie van Kerstmis tot leven komt. Van prachtige kerstbomen tot schitterende kunstkerstbomen van Triumph Tree, betoverende kerstverlichting en schitterende kerstdecoratie - ons uitgebreide assortiment wacht op uw ontdekking.

Echte Kerstbomen, Vers van de Geurige Naalden

Hoewel de echte kerstbomen nog even op zich laten wachten, verwachten wij deze volgende week te verwelkomen in ons tuincentrum. Er gaat niets boven de geur van verse naalden die de lucht vullen en uw huis vullen met de heerlijke geur van Kerstmis. Bezoek ons binnenkort om uw perfecte boom uit te kiezen en uw huis te transformeren in een feestelijke oase.

KUNSTKERSTBOMEN: VARIATIE IN STIJL EN GROOTTE

Of u nu de voorkeur geeft aan een praktische kunstkerstboom die al verlicht is, een kleine kunstkerstboom voor een gezellig hoekje, een imposante boom van meer dan 1.80 meter hoog, of een boom die doet denken aan de betoverende Alpen met besneeuwde takken - bij Tuicentrum Thiels hebben wij dé boom voor u!

KERSTVERLICHTING: LAAT UW KERST STRALEN!

Bij Tuincentrum Thiels hebben we het genoegen om u een uitgebreid assortiment kerstverlichting van Kaemingk aan te bieden. Kaemingk, een gerenommeerd merk op het gebied van feestdecoraties, staat bekend om zijn prachtige en hoogwaardige kerstverlichting. Van warme gloeilampen die een gezellige sfeer creëren tot energiezuinige LED-verlichting in diverse kleuren en vormen, ons assortiment biedt voor elk wat wils. Of u nu uw kerstboom wilt laten stralen, uw huis wilt omtoveren in een feestelijk geheel of uw tuin wilt voorzien van een betoverende gloed, Kaemingk heeft de perfecte verlichtingsoplossing voor al uw kerstwensen. Ontdek de magie van sprankelende lichtjes en geef uw kerstdecoratie een onvergetelijke touch met de hoogwaardige kerstverlichting van Kaemingk.

Kom langs

Kerst | Tuincentrum Thiels

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021