Groene grasmat in de tuin

Bij Tuincentrum Thiels vindt u een assortiment gazonzaden, namaakgazon en gazongerelateerde producten als meststoffen, grasmachines, grasscharen, trimmers, strooiwagens, tuingereedschap, bewateringssystemen, tuinslangen en meer. Niet alleen voor het onderhoud van uw gazon maar ook voor de bescherming ervan kan u bij ons terecht, denk aan onkruid, ongedierte en ziektes.

Gazonzaden en gazonmest

Op zoek naar graszaden in Heist-op-den-Berg of de nabije omgeving zoals Leuven, Herentals, Aarschot, Lier, Mechelen? In ons tuincentrum kunt u terecht voor graszaden geschikt voor siergazon, sportveldengazon en schaduwgazon. U dient het gazon regelmatig te mesten en in het voorjaar de mossen en onkruid te verwijderen.

Gazon onderhouden

Normaal gesproken moet het gras 1 à 2 keer per week gemaaid worden, wacht niet tot het gras te lang is want dan krijgt u een lelijk geel gazon. Daarnaast is het noodzakelijk het gazon 2 keer per seizoen te bemesten. U kan bij ons tuincentrum terecht voor combinatieverpakkingen die zowel het gazon bemesten als het onkruid verdelgen.

Laat uw grasmachine ieder najaar nakijken, botte of slecht afgestelde messen beschadigen namelijk het gras. Er is ook verschil tussen de seizoenen. Als de winter voorbij is en u wilt weer voor het eerst gaan maaien, maai het dan niet te kort (ongeveer 4 cm). 

Gazon artikelen kopen 

Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent ons assortiment bescherming & onderhoud van uw gazon. Voor vragen kunt u ook terecht bij info@tuincentrumthiels.be of bel gerust naar 015/22.27.52.

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021