Bomen Keerbergen

Een prachtige boom kopen nabij Keerbergen? Kom dan snel naar tuincentrum Thiels! Bij ons vindt u een ruim assortiment aan bomen, heesters en coniferen. We verkopen bomen die erg groot kunnen worden, maar ook kleinere boompjes. Voor iedere tuin is er een mooie boom te vinden!

Breed assortiment bomen bij ons tuincentrum in Keerbergen

Bomen zorgen voor hoogteverschillen in uw tuin. Dit maakt uw tuin een stuk spannender en een boom is dus zeker een goede toevoeging! Daarnaast nemen bomen vaak prachtige kleuren aan in de lente en veel bomen trekken ook vogels en andere dieren aan. Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment aan verschillende boomsoorten en vind uw droomboom. Een schaduwplekje creëren in uw tuin? Koop een leiboom! Leibomen worden ook wel natuurlijke zonneschermen genoemd. Mist uw tuin wat kleur? Bekijk dan eens de vele seringen of magnolia bomen uit ons assortiment. Seringen hebben een prachtige roze of paarse kleur. Een magnolia boom koopt u vooral voor de prachtige wit-roze bloesem in het voorjaar. De mooiste bomen nabij Keerbergen koopt u bij tuincentrum Thiels!

Ook vele fruitbomen nabij Keerbergen

Bij tuincentrum Thiels koopt u ook allerlei soorten fruitbomen. Een fruitboom is ontzettend leuk om te hebben. Verzorg de boom goed en u wordt beloond met heerlijk fruit uit eigen tuin. Verser kan niet! Zet uw tanden in de sappige vruchten van één van de vele fruitboomsoorten uit ons assortiment:De mooiste bomen koopt u bij tuincentrum Thiels!

  • Appelbomen
  • Perenbomen
  • Pruimenbomen
  • Citrusbomen
  • Vijgenbomen

Daarnaast vindt u bij tuincentrum Thiels nabij Keerbergen ook olijfbomen. Een olijfboom kan wel honderden jaren oud worden en u heeft er dus zeker nog lang plezier van! Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende bomen uit ons assortiment en helpen u met het vinden van  het perfecte exemplaar voor in uw tuin.

Heesters, coniferen en tuinplanten bij tuincentrum Thiels

Naast de mooiste bomen in de omgeving van Keerbergen koopt u bij tuincentrum Thiels ook heesters, coniferen en tuinplanten. Onder de categorie heesters vallen vooral struiken die in de herfst hun bladeren verliezen. Van de laurier, rododendron en buxus kunt u ook in de winter genieten! Deze planten zijn namelijk altijd groen. Conifeer is een verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. U kunt coniferen in allerlei prachtige vormen snoeien. Neem ook eens een kijkje in ons ruime aanbod tuinplanten. U vindt bij ons de mooiste vaste planten, maar ook kleurrijke eenjarige planten. Kom snel naar ons tuincentrum in de buurt van Keerbergen om onze prachtige bomen, heesters coniferen en tuinplanten te bewonderen!

Tot ziens bij tuincentrum Thiels voor bomen en meer!

Naast bomen en tuinplanten, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onder andere kamerplanten, dierenbenodigdheden en een uitgebreid decoratie assortiment. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar (op dinsdagen zijn we gesloten) en voorzien u graag van de nodige adviezen. Vanuit Keerbergen is ons tuincentrum uitstekend te bereiken! Graag tot ziens bij tuincentrum Thiels!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021