Bloempot Aarschot

Op zoek naar een mooie bloempot in de omgeving van Aarschot? Bij tuincentrum Thiels koopt u diverse soorten bloempotten! U vindt bij ons potterie voor binnen en buiten. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies over de verschillende soorten bloempotten.

Het ruime aanbod bloempotten van Thiels in de buurt van AarschotDe mooiste bloempotten koopt u bij tuincentrum Thiels!

Er zijn verschillende zaken waar u over na moet denken bij het kopen van een bloempot. Vooral het materiaal is belangrijk. Is de bloempot voor buiten? Laat u dan goed adviseren over het materiaal. U wilt natuurlijk niet dat de pot ’s winters stuk vriest! U vindt bij ons bloempotten die gemaakt zijn van verschillende materialen:

  • Glazen bloempotten
  • Bloempotten van keramiek
  • Bloempotten van kunststof
  • Mandwerk
  • Zinken bloempotten

Onze glazen bloempotten zijn vooral bedoeld om bloemen of kamerplanten in te zetten. U vindt bij ons glaswerk in verschillende kleuren voor een originele look! Bloempotten van keramiek zijn geschikt voor binnen en buiten. Zit er een gat in de onderkant van de pot? Dat betekent dat het waarschijnlijk een bloempot voor buiten is. Bloempotten van keramiek zijn vaak erg mooi versierd. U kunt natuurlijk ook voor een mooie bloempot van kunststof gaan of voor mandwerk. Beide materialen zijn geschikt voor binnen en buiten. Het voordeel van deze materialen is dat het lichte materialen zijn. En dan zijn er nog onze zinken bloempotten! Zink is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gaat erg lang mee. Koop uw bloempot naar keuze nu bij tuincentrum Thiels nabij Aarschot!

Prachtige planten kopen voor in uw nieuwe bloempotten nabij Aarschot

Bij tuincentrum Thiels in de omgeving van Aarschot koopt u ook gelijk een paar prachtige planten voor in uw nieuwe bloempotten! We hebben een ruim assortiment binnen- en buitenplanten. Zo vindt u bij ons vaste planten, éénjarige planten, kuipplanten, kruiden en fruitboompjes. Uit ons assortiment kamerplanten laten we u graag onze prachtige groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten en cactussen en vetplanten zien. Kom gauw langs bij Thiels, onze medewerkers voorzien u graag van advies!

De bloemenwinkel van tuincentrum Thiels

Naast het ruimste assortiment bloempotten en planten in de omgeving van Aarschot vindt u bij tuincentrum Thiels ook een uitgebreide bloemenwinkel. De bloemen worden elke dag vers geleverd, waarna onze bloemisten prachtige boeketten samenstellen. Neem dus ook eens een kijkje in onze bloemenwinkel nabij Aarschot, wanneer u uw bloempot op komt halen!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021