Bloemist Geel

Voor een bloemist in de buurt van Geel moet u zeker eens langskomen bij Tuincentrum Thiels. U kunt bij ons terecht voor een leuk boeket om uw huis mee op te fleuren, maar ook voor maatwerk en speciale arrangementen. Wij nemen graag even de tijd voor u, zodat u uiteindelijk tevreden de deur uitgaat.

Verse bloemen van onze bloemist nabij GeelTopbloemist nabij Geel

Bij onze bloemist nabij Geel vindt u dagelijks verse bloemen. Er staan boeketten voor u klaar met de mooiste bloemen van het seizoen, maar u kunt ook zelf iets samenstellen. Onze kant en klare boeketten zijn een prima oplossing wanneer u weinig tijd heeft of als u niet zo goed weet waar u naar op zoek bent. Heeft u al een idee in uw hoofd en wilt u het wat persoonlijker maken? Dan kunt u zelf een boeket samenstellen. Uiteraard helpen onze bloemisten u graag bij het realiseren van uw droomboeket. Zij hebben verstand van mooie bloemencombinaties en het groener maken van een boeket. Vraag dus gerust om hulp!

Maatwerk van onze bloemist dichtbij Geel

Onze bloemenwinkel nabij Geel levert dus ook maatwerk, maar dit gaat verder dan boeketten alleen. U kunt kiezen voor diverse arrangementen, zoals:

Informeer naar de mogelijkheden als u op zoek bent naar mooie bloemstukken voor een speciale gelegenheid. Wij kunnen bijna alles mogelijk maken voor u. De mooiste dag van uw leven viert u natuurlijk met bloemen. Onze bloemist heeft veel ervaring met het ontwerpen van bruidsboeketten en ander bruidswerk, zoals corsages of tafelstukken. We nemen graag de tijd voor u om al uw wensen door te spreken. Bel daarom voorafgaand aan uw bezoek even naar tel:003215222752. Ook voor bruidswerk kunt u bij ons terecht. Het verliezen van een geliefde gaat gepaard met een hoop verdriet. Wij helpen u graag met een liefdevol afscheid. Mooie bloemstukken kunnen hier zeker bij helpen. Onze bloemist nabij Geel komt met goede suggesties en biedt een luisterend oor, zodat u zich over de bloemen in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

Online bloemenwinkel

Geen tijd om langs te komen bij onze bloemist in de omgeving van Geel? U kunt onze bloemen nu ook online bestellen en thuis laten bezorgen, of bij iemand anders natuurlijk! Verras uw geliefde of zoek iets moois uit om uw eigen huis mee op te fleuren. Onze arrangementen zijn ook online te bestellen. Gebruik onze webshop ook om inspiratie op te doen als u bloemen wilt kopen bij onze fysieke bloemenwinkel nabij Geel.

Bezoek de webshop

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021