Bloemist

Op zoek naar een goede bloemist bij u in de buurt? Kom dan naar Tuincentrum Thiels! U kunt bij ons terecht voor prachtige boeketten, maatwerk en speciale arrangementen. Klik onderaan op uw regio en lees verder.

Seizoensbloemen kopen bij onze bloemist

De bloemen van onze bloemist zorgen voor sfeer in huis. Bij ieder seizoen passen weer andere bloemen. In de lente en zomer stelt onze bloemist bijvoorbeeld extra kleurrijke boeketten samen. We proberen u dan dat heerlijke zomerse gevoel mee te geven. In de herfst werken we graag met warme tinten, zoals oranje, geel en rood. ’s Winters doen zachte kleuren, zoals zachtroze of wit het goed. Onze bloemist stelt graag een boeket voor u samen, maar u kunt dit ook zelf doen. Kies dan bijvoorbeeld voor de volgende seizoensbloemen:

  • Lente: bloesem, pioenroos, anemoon, lathyrus, narcis, fritillaria, hyacint, muscari, seringen, ranonkel, , aster, agapathus, cestrum en dille
  • Zomer: rode rozen, glorosia, zonnebloemen, gladiolen, celosia, delphinium en allium
  • Herfst: scabiosa, rozenbottels, physalis, euphorbia, callicarpa, afgemaakt met eikenblad
  • Winter: amaryllis, ilex, tulpen en kerstroos

Met feestelijke gelegenheden kunt u erop rekenen dat onze bloemist ook een feestje maakt van uw boeket. Met Pasen, Moederdag en Valentijnsdag pakken we graag uit. Rond de kerstdagen versieren we onze boeketten altijd feestelijk met slingers, kerstballen en andere leuke versiersels.

Tips van onze bloemist

De bloemen van onze bloemist zijn altijd vers en blijven nog weken goed. Hierbij is een goede verzorging natuurlijk wel essentieel. Wij geven u graag enkele tips over de verzorging van snijbloemen. U weet vast wel dat u de stelen van bloemen na aankoop schuin moet afsnijden, maar waarom eigenlijk? Doordat de bloemen een tijdje uit het water zijn geweest drogen de onderkanten van de bloemstelen soms uit. Hierdoor nemen de bloemen minder water op. Snijdt om dit te voorkomen ongeveer 2 cm van de steel af. Verder is het belangrijk dat u bloemen altijd in een schone vaas zet met water op kamertemperatuur. Voeg ook wat snijbloemenvoeding toe aan het water. Afgevallen blad moet u altijd uit het water halen, want anders zullen de bladeren gaan rotten en ontstaan er bacteriën. Haal ook de uitgebloeide bloemen er tussenuit.

Bloemen kopen bij u in de regio

Klik hieronder op uw regio voor meer informatie.

Graag tot ziens bij Tuincentrum Thiels!

 

Tuincentrum Thiels
Liersesteenweg 68
2221 Heist-op-den-berg

Telefoonnummer: 015-22 27 52 
info@tuincentrumthiels.be

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021