Bloemenwinkel Leuven

De beste bloemenwinkel in de omgeving van Leuven vindt u bij Tuincentrum Thiels! Onze bloemen worden iedere dag vers geleverd en onze bloemisten stellen prachtige boeketten voor u samen, geheel naar uw wens. Bekijk ook eens onze webshop voor diverse assortimenten.

Offline en online bloemenwinkel nabij Leuven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze bloemenwinkel nabij Leuven

Bezoek onze bloemenwinkel nabij Leuven en laat u verrassen door de vele verschillende soorten snijbloemen die wij verkopen. Vertel onze bloemisten uw wensen over de kleuren, bloemsoorten en hoeveelheid groen en zij stellen een prachtig boeket voor u samen. Wij verkopen vele verschillende bloemsoorten, zoals:

  • Prachtige rozen
  • Vrolijke zonnebloemen
  • Gerbera’s in verschillende kleuren
  • En nog veel meer mooie bloemen

Onze bloemisten informeren u graag over de diverse combinatiemogelijkheden. Bekijk ook eens onze kant en klare boeketten. Dit bespaart u een hoop tijd en moeite. Deze boeketten zijn altijd afgestemd op het huidige seizoen. Of het boeket nou voor uzelf is of een cadeau, bij de bloemenwinkel van Tuincentrum Thiels nabij Leuven vindt u zeker wat u zoekt.

Online bloemenwinkel Leuven

Onze snijbloemen zijn ook online te bestellen via onze online bloemenshop. We hebben alle boeketten overzichtelijk voor u op een rijtje gezet en dit maakt het makkelijk om ze met elkaar te vergelijken. Al onze boeketten zijn te bestellen in verschillende formaten. Laat uw boeket naar keuze bezorgen in de omgeving van Leuven. Wij bieden ook verschillende arrangementen aan, zoals rouwarrangementen. Ook deze boeketten zijn te zien in onze webshop. Vindt u het prettiger om uw wensen te bespreken met een medewerker? Kom dan langs bij onze bloemenwinkel nabij Leuven.

Ook het breedste assortiment planten nabij Leuven

Tuincentrum Thiels is veel meer dan alleen een bloemenwinkel. U vindt bij ons namelijk ook 4500m² aan tuinplezier! Kom bijvoorbeeld naar onze plantenafdeling voor diverse soorten tuinplanten, kamerplanten, kantoorplanten en waterplanten. Uw huiskamer nog wat meer opfleuren? Een mooie kamerplant voegt zeker iets toe! Of is het tijd om uw tuin op te knappen? Plant een paar nieuwe planten en het ziet er gelijk een stuk beter uit. Ook voor een paar prachtige bomen of coniferen kunt u bij ons terecht. Kom dus snel naar Bloemenwinkel en Tuincentrum Thiels voor de mooiste boeketten en beste tuinproducten nabij Leuven! 

Bezoek de webshop

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021