Bloemenwinkel

Bij de bloemenwinkel van Tuincentrum Thiels koopt u diverse soorten snijbloemen. Onze bloemen worden iedere dag vers geleverd en onze bloemisten stellen prachtige boeketten voor u samen. Klik onderaan de pagina op uw regio en lees verder.

Seizoensbloemen kopen in onze bloemenwinkel

De bloemen uit onze bloemenwinkel brengen sfeer in huis. Bij ieder seizoen passen weer andere bloemen. In de lente en zomer zijn onze boeketten bijvoorbeeld extra kleurrijk. Zo proberen we u dat heerlijke zomerse gevoel te geven. In de herfst werken we graag met warme tinten, zoals oranje, geel en rood en in de winter zijn zachtere kleuren gebruikelijk. U kunt ook zelf een boeket samenstellen. Kies dan bijvoorbeeld voor de volgende seizoensbloemen:

  • Lente: pioenroos, narcis, fritillaria, hyacint, seringen, ranonkel, anemoon, aster, agapathus, dille, muscari, bloesem, cestrum, en lathyrus
  • Zomer: zonnebloemen, rode rozen, gladiolen, glorosia, celosia, allium en delphinium  
  • Herfst: rozenbottels, scabiosa, callicarpa, physalis, euphorbia, afgemaakt met eikenblad
  • Winter: tulpen, ilex, kerstroos en amaryllis

Met feestelijke gelegenheden kunt u erop rekenen dat de medewerkers van onze bloemenwinkel ook een feestje maken van uw boeket. Rond de kerstdagen versieren we onze boeketten bijvoorbeeld altijd met slingers, kerstballen en andere leuke versiersels. Ook met Pasen, Moederdag en Valentijnsdag pakken we graag uit.

Tips van onze bloemenwinkel

Met een goede verzorging blijven de bloemen van Bloemenwinkel Thiels soms wel twee weken goed! Wij geven u graag enkele tips over de verzorging van snijbloemen. Snijd de bloemen na aankoop schuin af. Dit is noodzakelijk, omdat de onderkanten van bloemstelen soms uitdrogen nadat ze een tijdje uit het water zijn geweest. Hierdoor nemen de bloemen minder water op. Snijdt om dit te voorkomen ongeveer 2 cm van de steel af. Zet de bloemen altijd in een schone vaas met water op kamertemperatuur en voeg wat snijbloemenvoeding toe. Haal afgevallen bladeren altijd uit het water, want ander zullen deze bladeren gaan rotten en zo ontstaan er bacteriën. Haal ook de uitgebloeide bloemen er tussenuit.

Bloemenwinkel bij u in de regio

Klik hieronder op uw regio en lees verder.

Graag tot ziens bij Tuincentrum Thiels!

Tuincentrum Thiels
Liersesteenweg 68
2221 Heist-op-den-berg

Telefoonnummer: 015-22 27 52 
[email protected]

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021